| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tobi
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
amoraz
|
Wysłany: 11:59, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
| lepiej poszukaj sam jakis nowych kawalkow jak chcesz zablysnac. Nie ma sensu kroic 10 innych mixow zeby zrobic swoj. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BejbeBPA

Dołączył: 23 Mar 2006 Posty: 387 Skąd: Biała Podlaska(Dziki Wschód)
|
Wysłany: 14:15, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
no cóż geniuszu ten mix jest zrobiony z utworów z oryginalnych winyli więc o co ci chodzi z krojeniem mixów? _________________ TWISTED FEET COMPANY
GG:10153283
http://piotrbajbak.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tobi
|
Wysłany: 14:23, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
amoraz proszę cię. nie muszę ciąć mixów mam znajomych którzy maja taka płytotekę o której nigdy ci sie nie śniło błyszczeć też nie muszę Ty od tego jesteś _________________ Żyj tak aby Twoim znajomym zrobiło się nudno jak umrzesz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amoraz
|
Wysłany: 15:10, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
hehehe a skad ty wiesz co mi sie sni??
co z tego ze z winyli jak te kawalki juz dawno byly wypuszczone w innych mixach ochloncie bo chyba nie wiecie o co chodzi w byciu orginalnym i swiezym
a jak masz jakies kompleksy to lepiej nie udostepniaj takich mixow jak w taki sposob masz sie tlumaczyc |
|
| Powrót do góry |
|
 |
balecinski
|
Wysłany: 16:26, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
to????z winyla?k**** stary.herezja jak huj.niezłe masz mp3ki,pewnie na soulseeku siedziales godzinami.znam takich co maja lepsza kolekcje mp3.hehe.
i poco ta cala sciema.montaz komputerowy przy pomocy acida lub sound forge.gdybys rzeczywiscie mial takie plyty to zajeloby ci ich znalezienie dluzej stary anizeli ty tanczysz.a na polskie warunki to juz zapomnij o oryginale.a druga sprawa to kasa.mysle ze wolalbys se isc na piwo anizeli wydac 40zl minimum za album.dziekuje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zolty aka zolciara
|
Wysłany: 16:43, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
Siema
Ma ktos może ten 1 kawałek james browna tylko ze w przyszybconej wersji
Jak ktos ma to prosze zeby zarzucil z góry thx |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tobi
|
Wysłany: 16:54, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
heh balecinski jakbyś nie zauważył to nie ja to zrobiłem tylko kumpel i oczywiście ze na kompie to zrobił z tym ze leciało to z wosku i skąd wiesz ile tańczę zapewne nie wiele mniej jak nie więcej niż Ty pyzatym ten koleś wydaje cały hajs na płyty Kawałki może i są oklepane ale kto mi zabroni wrzucenia ich tutaj np albo gdzie kolwiek. A co do kompleksów amoraz to chyba ty je masz a brzmi mi on "ja a moje umiejętności" przestań sie w końcu wozić bo już naprawdę staje sie to nudne pyzatym ten temat jest poświęcony muzie a nie rozmowie miedzy nami. Nikt nie kazał Ci tego ściągać
peace _________________ Żyj tak aby Twoim znajomym zrobiło się nudno jak umrzesz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mlody$ke

|
Wysłany: 19:39, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
Dobre ;] Dzieki Tobi. _________________ kaioken crew. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
balecinski
|
Wysłany: 20:42, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
tanczysz wiecej niz ja?ale ja nie pisze o tancu.jak mozna cos montowac zgrywajac cos z winyla?trzebaby byc jebnietym zeby cos zgrac na komputer glupoty piszesz.zeby nie bylo ze moze sie nie znam dlatego wysle wkrotce cos swojego.
nie wnosisz nic nowego.jezeli twoj taniec wyglada tak samo jak twoje mixy no to kiepsko.przykre to ze w polsce nie widac rozwoju.
dobrych break dji jest w polsce bardzo mało.
a powiedz mi kim jest twoj kolega?jaka ma ksywe?od kiedy gra?
dlaczego nie gra bboyowych imprez?moze sie wstydzi grac z mp3?
albo poprostu potrzebuje komputera zeby zgrac muze i ja wpierw zmontowac.pozdro
a wozic to sie bede bo mam czym i wiem co soba reprezentuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amoraz
|
Wysłany: 22:25, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
| nikt ci nie karze robic to z wosku wazne zeby bylo to dobre i swieze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MuCzAcZ
|
Wysłany: 22:27, 11-07-2007 Temat postu: |
|
|
No tak, wyslij jakis mix fajny a ludzie cie zjada. Prosta sprawa. wezce sie ogarnijcie to chodzi o muzyke i o to ze chlopak chcial sie podzielic jakims mixem z nami wszystkimi. Po co ta spina ?? niemacie o co sie czepiac tylko o to w jaki sposob jest ten mix robiony?? porodia poprostu;.Peace bez odbioru _________________ Most Broken Paka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tobi
|
Wysłany: 00:09, 12-07-2007 Temat postu: |
|
|
Może i nie wnoszę mogłem nazwać temat" 37min klasyków fanku" mix ten wypuszczony z faktu pewnej okoliczności i nie miał wnosić nic nowego zamieściłem go tutaja od tak może komuś się przyda. belecinski z miła chęcią zmierzył bym swój taniec z towim(i to nie mój mix) a co do rozwoju polskiego b-boingu to jestem tego samego zdania. a co do mojego kolegi to nie ma potrzeby grać imprez b-boyowych raczej zajmuje sie tworzeniem muzyki. Przecież nie pisałem ze to jakiś dj zapewne siedzi w tej kulturze sporo lat i wie o co w niej chodzi _________________ Żyj tak aby Twoim znajomym zrobiło się nudno jak umrzesz. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Omek
|
Wysłany: 21:23, 12-07-2007 Temat postu: Re: 37min dobrego Funku |
|
|
ogólnie zakochalem się w nucie:
od 7:20 do 8:30
ajd dobry mix.
na koniec coś o passjańsie;d _________________ ''Kiedy jest miłość i tolerancja życie płynie jak taniec''
4000912 GG
TSTZ MAD CREW / BossoPrzezFunk |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MiniBOJ_KiLLA
|
Wysłany: 20:27, 15-07-2007 Temat postu: I want traaaaack |
|
|
Hey you have an original track, when it start at 15:43 ? Please upload original track...THX man _________________ www.myspace.com/HLMSR |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan reklama
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|