Oświadczenie związane z organizacją imprezy Krok Piskiego Stylu.

Jak wiecie lub nie, impreza Krok Piskiego Stylu na stałe zagościła w kalendarzu cyklicznych imprez hip hop i bboying. Na przestrzeni tych kilku lat impreza z roku na rok podnosiła swój poziom, zwiększała się ilość elementów oraz zasięg. Jednak wraz z zakończeniem piątej edycji nastąpiły pewne ustalenia i zmiany. Jako koordynator główny od początku istnienia imprezy, czuje się w obowiązku poinformować wszystkie osoby związane, zainteresowane, wspominające lub planujące ponowny udział w imprezie Krok Piskiego Stylu:

W roku 2012 ustępuje z roli głównego koordynatora imprezy i pozostawiam ją chłopakom z ekipy DSP - organizacją zajmą się Woli i Świeru.

W związku z tym jestem wyłączony z organizacji, chłopaki organizują ją we własnym zakresie i według swojego uznania. Dlatego po wszelkie informację związane z KPS odsyłam do nich. Nie zostałem wprowadzony w szczegóły dotyczące planu imprezy, dlatego nie będę w stanie odpowiedzieć na żadne pytanie z nią związane.

Ze swojej strony chciałbym życzyć chłopakom sukcesu przy organizacji a wszystkim osobom, które będą w niej uczestniczyć świetnej zabawy.

Pozdro,
Stomal